FOTO Șah mat! Poza care a făcut înconjurul lumii în timp record cu Messi și Ronaldo în același cadru: "Imaginea secolului!"

Lionel Messi Cristiano Ronaldo Louis Vuitton reclama Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 19:51
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 17:25

Cu o zi înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar a fost publicată o fotografie care a făcut înconjurul lumii în timp record.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt protagoniștii unei reclame pentru celebrul brand Louis Vuitton, iar imaginea cu cei doi jucând șah pe două genți de lux s-a viralizat instant.

Ambii jucători au postat fotografia pe contul de Instagram, iar aprecierile și comentariile nu au întârziat să apară.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)


Cristiano Ronaldo a vorbit la superlativ despre Lionel Messi

În interviul incendiar acordat pentru Piers Morgan, starul portughez a abordat și un subiect de interes major pentru lumea întreagă, rivalitatea cu Lionel Messi. 

"Am o relație bună cu el. Nu suntem neapărat prieteni, prin prieten înțeleg acel om care a fost cu tine în casă, cu care vorbești la telefon. Nu, dar e ca un coleg de echipă. E un om pe care chiar îl respect pentru cum vorbește mereu despre mine. Chiar și soția lui și soția mea, iubita mea, se respectă și sunt amândouă din Argentina. Ce pot să spun despre Messi? Un tip grozav care a făcut lucruri grozave pentru fotbal", spune Ronaldo.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!