S-au aflat argumentele cu care Dani Alves vrea să convingă autoritățile în acuzațiile de viol! Brazilianul și-a schimbat versiunile de patru ori până acum 

Dani Alves Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 22:43
Data actualizarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 22:45

Dani Alves (39 ani) se pregătește să declare din nou în fața instanței în procesul în care este acuzat de viol. 

Brazilianul se află la închisoare de pe 20 ianuarie, când a fost reținut după ce a fost acuzat că ar fi violat o tânără pe 30 decembrie, într-o discotecă din Barcelona. Judecătoarea a decis ca Alves să rămână în arest, după ce versiunile sale asupra faptelor s-au schimbat. 

Dani Alves, prin intermediul avocatului său, a solicitat să poată oferi o nouă declarație. Luni, 17 aprilie, la Judecătoria din Barcelona, brazilianul va oferi o nouă variantă asupra întâmplărilor petrecute.

Ce va declara Dani Alves în fața autorităților

Conform Mundo Deportivo, Dani Alves își va susține din nou varianta conform căreia raportul sexual a avut loc cu consimțământul tinerei. Acesta se va folosi de imaginile de pe camerele de supraveghere din local, care arată că tânăra a intrat în baie la două minute mai târziu decât fotbalist, din proprie voință. 

Mai mult, brazilianul va „întări” ideea că relația dintre el, prietnul care era cu el în acea seară, Bruno Brasil, victima și cele două prietene care erau cu ea a fost relaxată atât înainte, cât și după presupusul viol. Vor fi folosite ca dovezi mesajele trimise de prietenul lui Dani Alves către una dintre fete, care i-a vorbit pe un ton politicos. 

Sursa citată informează însă că aceasta poate fi ultima șansă a lui Dani Alves să declare, investigația urmând a fi încheiată curând. În cazul în care va fi găsit vinovat de agresiune sexuală, acesta ar putea primi între 8 și 10 ani de închisoare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!