Dani Alves, vizitat de o singură persoană în închisoarea în care se află de aproape trei luni 

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Aprilie 2023, 09:13
Data actualizarii: Luni 10 Aprilie 2023, 09:13

Dani Alves (39 ani) a fost închis în luna ianuarie și acuzat de viol. 

Brazilianul ar fi violat o tânără într-o discotecă din Barcelona la finalul lunii decembrie, iar pe 20 ianuarie a fost arestat. Fotbalistul se află la închisoare încă de atunci, viața schimbându-i-se complet în urma acuzațiilor grave ce i-au fost aduse. Soția lui Alves, Joana Sanz, a decis să divorțeze de el. 

Modelul l-a vizitat de câteva ori la închisoare, însă până în prezent familia sa nu a mers să îl vadă, asta la cererea jucătorului. Mai mult, de mai bine de 75 de zile de când se află în închisoare, Dani Alves a fost vizitat săptămânal de o singură persoană. 

Singura persoană care îl vizitează constant pe Dani Alves în închisoare

Bruno Brasil, unul dintre însoțitorii brazilianului din seara în care a avut loc presupusul viol, îl vizitează constant, scrie sport.es. Acesta este chef și nutriționist și s-a aflat în loja discotecii din Barcelona, alături de prietenele victimei. 

Joana Sanz l-a vizitat pe Dani Alves doar de două ori, de fiecare dată fiind însoțită de Bruno Brasil: „Nu îl voi lăsa singur în cel mai rău moment al vieții sale”, declara tânăra. Ultima dată, modelul a mers pe 26 martie la închisoare, atunci când oficial a pus capăt relației. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!