GALERIE FOTO Românul care a trecut pe la Inter și AC Milan vrea să dea lovitura în afaceri: „Au explodat în ultimii 2 ani!” Soția sa, criticată că și-a deschis OnlyFans

Cristian Daminuta Madalina Daminuta OnlyFans Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Aprilie 2023, 21:25
Data actualizarii: Sambata 22 Aprilie 2023, 21:25

Cristian Daminuță (33 ani) s-a retras din fotbal în 2021, după ce a trecut, de-a lungul carierei, pe la echipe cu greutate. 

Fostul fotbalist a fost transferat de echipa U19 a lui Inter și a în 2008 de la Poli Timișoara, iar de atunci a trecut pe la mai multe echipe din Italia, printre care și AC Milan. Daminuță a îmbrăcat și tricoul lui Dinamo, iar ultima dată a jucat la Poli Timișoara, de unde s-a și retras. 

Cristian Daminuță, căsătorit recent pentru a treia oară, cu Mădălina, alături de care are doi copii, un băiat și o fetiță, s-a „reorientat profesional” după retragerea din fotbal și și-a deschis propria afacere. Fostul jucător deține un restaurant. 

Cu ce se ocupă Cristian Daminuță 

Într-un interviu acordat recent, Daminuță a dezvăluit că și-a deschis recent un restaurant și se ocupă de afacerea sa, focusându-se și pe viața de familie. 

„Momentan mă ocup de o afacere pe care am deschis-o în Timișoara, cu burgeri. Soția e acasă cu copiii, așteptăm să vină vremea frumoasă, să ne bucurăm și să ne creștem copiii în liniște și pace.

Merge foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu, oricum în ultimii 2 ani, au explodat aceste afaceri în domeniul burgerilor, că s-au deschis foarte multe și este loc pentru toată lumea”, a declarat Daminuță conform Antena Stars. 

Soția lui Cristian Daminuță a fost criticată pentru contul său de OnlyFans 

Mădălina Daminuță anunța în luna februarie că a decis să își facă un cont pe OnlyFans, platformă care a căpătat o mare popularitate începând cu perioada pandemiei. Tânăra a fost criticată pentru decizia sa, după cum recunoaște chiar ea, însă și-a exprimat punctul de vedere în acest sens într-un mesaj tranșant transmis. Chiar fostul fotbalist și-a exprimat susținerea față de decizia soției, dezvăluind că a încurajat-o în acest sens.

„Acum e chiar o modă cu această platformă. Nu este ceva greșit, că am început deja să primesc mesaje că, vezi, Doamne, am copii și ce exemplu le dau, dar chiar nu este nimic greșit și marile vedete fac asta și postează tot felul de activități.

Chiar nu este nimic greșit. Eu acum o să postez reclame de tot felul la lenjerie intimă sau poze puțin mai picante, dar în orice caz nimic mai mult decât trebuie”, a spus Mădălina. 

„Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis 'Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e'.

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. 

Nu știu cât câștigă. Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani", a declarat Cristi Daminuță, potrivit gsp.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!