GALERIE FOTO Cristi Daminuță și-a susținut soția să-și facă un cont pe OnlyFans: "Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook"

Madalina Daminuta Cristi Daminuta Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2023, 20:01
Data actualizarii: Miercuri 01 Martie 2023, 20:45

Mădălina Daminuță a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când a hotărât să-și facă cont pe OnlyFans. 

Mădălina Daminuță, soția fotbalistului legitimat în trecut la Dinamo și Inter Milano, a început să activeze pe OnlyFans. Bruneta, care a fixat un abonament de 22 de dolari pe lună pe platforma cu contiținut explicit, a mărturisit că a primit numeroase reproșuri de când a recurs la această decizie. 

Cristi Daminuță a fost de acord cu hotărârea soției
 

"Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis 'Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e'.

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. 

Nu știu cât câștigă. Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani", a declarat Cristi Daminuță, potrivit gsp.ro.

Unde a ajuns să joace Cristian Daminuță
 

Legitimat la începutul sezonului la ACS Poli Timișoara, în liga a treia, formație desființată însă în această toamnă, Cristian Daminuță și-a găsit repede un angajament, tot în județul Timiș, dar în Divizia D!

Ajuns la 31 de ani, fostul jucător de la Inter Milano, AC Milan, Dinamo sau Viitorul Constanța evoluează acum la CSO Deta, echipă care se află pe locul 6 (din 20) în campionatul județean din Timiș după 18 etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!