Reghe il asteapta sa RUPA TOT in 2014, fanii nu mai au rabdare pana la meciurile oficiale! Conditia care il transforma pe Keseru in SUPER VEDETA pentru retur

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 16:12

	Reghe il asteapta sa RUPA TOT in 2014, fanii nu mai au rabdare pana la meciurile oficiale! Conditia care il transforma pe Keseru in SUPER VEDETA pentru retur

Steaua l-a adus ca sa fie sigura de inca un sezon cu fotbal de Liga pe National Arena!

Claudiu Keseru nu a reusit inca sa dea gol in primele aparitii la Steaua, dar Reghe si sefii clubului nu au intrat in panica. Antrenorul campioanei e sigur ca omul adus de la Bastia le va arata fanilor ca merita toata increderea posibila. Atacantul e asteptat cu goluri in al doilea cantonament de la Marbella.

"Keseru e un jucator foarte important pentru noi, un profesionist, incet, incet va intra in echipa. Va trebui sa munceasca mult mai mult. Sunt alti jucatori pe postul lui cu un randament foarte bun. L-am adus ca sa intarim lotul, cu siguranta va avea alte evolutii de acum inainte. Il stim pe Keseru si ii stim adevarata valoare", a explicat Reghe la Dolce.

"Sunt multumit de cum au lucrat baietii in primul stagiu, sunt sigur ca au acumulat foarte mult. Rezultatele se vor vedea cand incepem meciurile oficiale. Am schimbat antrenamentele pentru ca ne apropiem de meciurile oficiale si trebuie sa lucram altceva. Sper ca jucatorii sa raspunda mai bine si, la finalul acestui cantonament, sa avem un 11 pentru primul meci oficial", a mai explicat antrenorul.

Ministerul Sănătății: Elevii trebuie să poarte măști la orele de sport din spațiile închise
BRAT

Modifică setările cookies