ADIO, Steaua! Mihai Costea si-a dat acceptul pentru juca la Universitatea Craiova! Ce raspuns asteapta pentru a se transfera:

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 11:10

	ADIO, Steaua! Mihai Costea si-a dat acceptul pentru juca la Universitatea Craiova! Ce raspuns asteapta pentru a se transfera:

► ZIUA Z+1 in Dosarul Transferurilor! Cod rosu de libertate: maine LIVE de la Tribunalla Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Mihai Costea a ajuns la un acord cu Marin Condescu si se va intoarce la echipa sa de suflet, Universitatea Craiova.
Digisport anunta ca Marin Condescu a aflat raspunsul lui Mihai Costea, care a fost de acord cu conditiile celor de la Craiova.

Tot ce ramane de facut este ca Steaua sa isi dea acordul pentru acest transfer, care are sanse mari sa se realizeze. Steaua ar scapa astfel de prcentul pe care era obligata sa il plateasca lui Adrian Mititelu, in cazul in care jucatorul ajungea la o alta echipa.

Costea a jucat in acest sezon doar 2 meciuri pentru Steaua. Transferul sau a costat echipa din Ghencea 1.4 milioane de euro, in vara lui 2011.

Steaua i-a mai vandut in acest sezon pe Doru Bratu (Pandurii), Nikolici (Incheon United), Tatu (Arouka) si Adrian Cristea (Maccabi Petah Tikva)

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies