"E spectaculos, s-ar potrivi perfect pe stilul Stelei!" Ce ar castiga Steaua din transferul lui Sanmartean! Capitolele la care e sub Tanase si Stanciu:

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 10:15

	"E spectaculos, s-ar potrivi perfect pe stilul Stelei!" Ce ar castiga Steaua din transferul lui Sanmartean! Capitolele la care e sub Tanase si Stanciu:

► ZIUA Z+1 in Dosarul Transferurilor! Cod rosu de libertate: maine LIVE de la Tribunalla Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Steaua spera sa rezolve cat mai rapid ultimul transfer din aceasta iarna - Lucian Sanmartean, dorit de patronul Gigi Becali, si laudat de oamenii de langa echipa. Chiar daca are 33 de ani, Sanmartean este vazut ca fiind un transfer similar cu al lui Pirlo la Juventus in urma cu 2 ani, comparatia fiind facuta chiar de managerul Stelei. Iar Pirlo tocmai a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai bun jucator din Serie A!

Ce ar aduce in plus Sanmartean Stelei? Mijlocasul care a evoluat pentru Panathinaikos este recunoscut ca un bun pasator si sta foarte bine la capitolul tehnica. In acest moment, este peste Nicusor Stanciu sau Cristi Tanase in cea ce priveste procentajul driblingurilor reusite (67,3% pentru Sanmartean fata de 43,3% Stanciu si 47,9% Tanase), scrie Gazeta. De asemenea, El a reusit mai multe pase de gol decat cei doi mijlocasi ofensivi ai Stelei cumulat - 6 fata de 3, respectiv 2.

Capitolul la care Sanmartean sta insa mai slab este finalizarea - el nu a reusit vreun gol in acest sezon, avand un procentaj de doar 25,7% al suturilor precise, sub Stanciu (50%) si Tanase (33,3%). In ceea ce priveste indexul Instat, situatia e echilibrata - 222 pentru Sanmartean, 212 pentru Stanciu si 232 pentru Tanase.

"Sanmartean este cel mai dotat fotbalist roman din ultimii ani, peste Mutu" l-a laudat Porumboiu, cel cu care jucator a avut mai multe contre de-a lungul timpului.

"Sanmartean e foarte bun si este un fotbalist care s-ar potrivi perfect pe stilul Stelei. E un jucator tehnic, spectaculos, ar fi nevoie de el" a declarat Emeric Ienei.

Voi ce credeti - are nevoie Steaua de Sanmartean?

Are Steaua nevoie de Sanmartean? (505 voturi)
 
Da, va fi titular
81.58%412 voturi
 
Nu, n-are loc
18.42%
93 voturi
Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies