Jennifer Lopez Shakira super bowl Stiri

GALERIE FOTO Reacție dură a lui Jennifer Lopez despre momentul de la Super Bowl cu Shakira: „Cea mai proastă idee din lume!” 

Shakira (45 ani) și Jennifer Lopez (52 ani) au făcut spectacol ediția LIV a Super Bowl din 2020. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Iunie 2022, 11:40
Data actualizarii: Duminica 12 Iunie 2022, 11:53

Cele două artiste au oferit cel mai tare moment artistic în pauza duelului dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers, câșigat de Chiefs cu 31-20. Spectacolul făcut de J.Lo și Shakira a intrat în istorie drept unul dintre cele mai urmărite, stârnind numeroase reacții pozitive, după aparițiile extrem de sexy ale celor două cântărețe.

Reacție dură a lui Jennifer Lopez despre momentul de la Super Bowl cu Shakira

Recent, Jennifer Lopez și-a lansat un documentar numit 'Halftime', care arată povestea din spatele pregătirii pentru momentul de la Super Bowl. Documentarul a fost prezentat la deschiderea Festivalului de Film Tribeca din New York. În ciuda faptului că spectacolul a fost unul reușit, J.Lo nu a fost mulțumită de ideea organizatorilor, aceea de a le pune în același show pe ea și Shakira. 

„E cea mai proastă idee din lume, să ai două persoane care să cânte la Super Bowl. A fost cea mai proastă idee din lume”, a spus Jennifer Lopez conform Marca. Mai mult, cântăreața a fost surprinsă având discuții aprinse cu NFL pentru a încerca să schimbe formatul. 

Nici managerul artistei nu a fost mulțumit de idee, dorind să evidențieze dorința cântăreței: „A fost jignitor să crezi că ai nevoie de două femei latino pentru a face treaba pe care, din punct de vedere istoric, a făcut-o un artist”. 

În ciuda dorinței lui J.Lo de a performa singură, relația dintre cele două nu a fost una rece, iar momentul oferit pe scena Stadionului Hard Rock din Miami Gardens, Florida a fost de-a dreptul remarcabil. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!