FOTO ȘI VIDEO Reacția Larisei Iordache după ce s-a scris că i-a „furat” iubitul lui Bernadette Szocs! Ce a spus despre relația sa 

Larisei Iordache Cristian Chirița Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 23:59
Data actualizarii: Joi 13 Aprilie 2023, 00:03

Larisa Iordache (26 ani) iubește din nou după ce s-a despărțit, în urmă cu câteva luni, de cel cu care se afla într-o relație de lungă durată. 

Fosta gimnastă formează un cuplu cu Cristian Chiriță (22 ani), jucător de tenis de masă. Tânărul jucător a fost într-o relație cu Bernadette Szocs (28 ani) în trecut, iar în acest sens s-a scris că Larisa i-ar fi „furat” iubitul jucătoarei de tenis de masă. 

Larisa Iordache, lămuriri despre noua relație 

Într-un interviu acordat recent, Larisa Iordache a ținut să lămurească situația, punând capăt zvonurilor apărute. 

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit, eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea.

Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun. Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru.

Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache pentru Antena Stars. 

Larisa Iordache s-a afișat alături de noul iubit

„Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte mult, iar asta ne ajută. Totul e bine. E prima noastră apariție. Ne-ați luat-o înainte. Am pus o poză pe Instagram și ne-ați luat-o înainte”, a declarat Larisa Iordache. 

„Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Mi-am găsit liniștea sufletească”, a mărturisit și Cristian Chiriță.

În timpul interviului, Larisa Iordache a glumit pe seama diferenței de înălțime între cei doi: „Nu mă văd. El a luat toată înălțimea. Când s-a împărțit înălțimea, el a luat-o și pe a mea. Dar e OK”, moment în care Cristian Chiriță a sărutat-o pe frunte. 


Larisa Iordache s-a afișat alături de noul iubit: „E prima noastră apariție. Ne-ați luat-o înainte!” pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!