FOTO ȘI VIDEO Larisa Iordache s-a afișat alături de noul iubit: „E prima noastră apariție. Ne-ați luat-o înainte!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Aprilie 2023, 22:14
Data actualizarii: Vineri 07 Aprilie 2023, 17:06

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au bifat prima apariție în spațiul public. 
 

Larisa Iordache (26 ani), multiplă medaliată la Jocurile Olimpice, Campionatul Mondial și Campionatul European, a pus capăt speculațiilor din spațiul public și s-a afișat alături de noul său iubit, Cristian Chiriță, campion național cu CSM Constanța la tenis de masă. 

La finalul evenimentului, gimnasta a precizat că și-a găsit liniștea sufletească în brațele noului său partener. 

„Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte mult, iar asta ne ajută. Totul e bine. E prima noastră apariție. Ne-ați luat-o înainte. Am pus o poză pe Instagram și ne-ați luat-o înainte”, a declarat Larisa Iordache. 

„Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Mi-am găsit liniștea sufletească”, a mărturisit și Cristian Chiriță.

În timpul interviului, Larisa Iordache a glumit pe seama diferenței de înălțime între cei doi: „Nu mă văd. El a luat toată înălțimea. Când s-a împărțit înălțimea, el a luat-o și pe a mea. Dar e OK”, moment în care Cristian Chiriță a sărutat-o pe frunte. 

Larisa a început gimnastica la Clubul Sportiv Școlar Dinamo când încă nu împlinise 5 ani. I-ar fi plăcut să ajungă balerină, dar după primele exerciții de gimnastică în sala de sport din Ștefan cel Mare și-a dorit să-i calce pe urme Nadiei Comăneci. În 2008, a fost selecționată în lotul de junioare al României, pregătit de Ramona Micu, Adela Popa, Lăcrămioara Moldovan și Claudiu Moldovan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!