10 concurenți încep noile provocări săptămânale, la Survivor All Stars: ”Vine momentul când o să dispărem unul câte unul”

Survivor All Stars Daniel Pavel Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 12:27
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 12:28

Două triburi care nu mai există. O echipă puternică care s-a format și care a descoperit ce înseamnă această nouă etapă a competiției.

Concurenți care trăiesc pentru puterea adusă de cel mai puternic format din lume. Survivor All Stars continuă în această seară, oferind noi provocări și borne de trecut pentru cei care au ajuns până în acest punct. Sezonul suprem ajunge la cea de-a cincisprezecea săptămână de la start, iar cei de acasă au motive să nu rateze nici de această dată niciun minut. 

După ce Alexandra Duli a părăsit show-ul joia trecută, concurenții vor continua să discute absența ei, iar Robert Moscalu va recunoaște că îi lipsește: ”M-am culcat trist pentru că nu mai e Duli, sora mea. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat”. Pe de altă parte, Delea este foarte realist și conștient de faptul că odată cu această etapă, drumul se poate încheia oricând pentru ei: ”Am rămas 10. Vine momentul când o să dispărem unul câte unul”. 

Câștigătoarea ultimului Duel de eliminare, Ana Porgras își caută motivația pentru a merge mai departe și pentru a-și reveni psihic după toate cele întâmplate. ”Fiecare o să lupte cu armele lui de aici încolo”, va menționa ea, conștientă că toate strategiile și alianțe se pot schimba, la orice pas. 

Acest aspect pare deja resimțit de membrii fostului trib roșu, care caută modalități noi de a comunica și de a-și regăsi planurile făcute înainte de Unificare! Oare mai pot face asta sau de acum totul se va schimba pentru ei?

”Jocul căpitanului, un joc static care necesită atenție. Ultimul și penultimul sunt căpitani”, îi va anunța Daniel Pavel înainte de a da fluierul de start în această seară. Cine se va impune și va face alegerile de echipă și cine va reuși să câștige noua recompensă pusă la bătaie, aflăm curând.  

Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!