FOTO ProdanKO! Laurențiu Reghecampf a ieșit cu ochiul vânăt de la Poliție după scandalul monstru cu Anamaria Prodan 

Laurențiu Reghecamp anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 09:59
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 10:00

Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) au fost în centrul scandalului vineri seară. 

Cei doi se află în plin proces de divorț, iar vineri seară au fost implicați într-un scandal de proporții, care s-a încheiat la Poliția din Snagov. Totul ar fi pornit după ce antrenorul lui Neftchi Baku a profitat de pauza internațională și a revenit în țară, iar vineri a mers la casa din Snagov pentru a-și vedea băiatul, moment în care s-a declanșat scandalul. 

Agentul l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că a mers în stare de ebrietate și a început să facă scandal. De cealaltă parte, fostul antrenor al Universității Craiova a depus plângere la Poliție, acuzând că a fost agresat de fosta soție. 

Laurențiu Reghecampf, cu ochiul învinețit după scandalul cu Anamaria Prodan 

Pe chipul tehnicianului există și dovada agresiunii. La plecarea de la secția de poliție din Snagov, Laurențiu Reghecampf, care purta o șapcă, a apărut cu ochiul stâng învinețit de la altercația avută. Antrenorul nu a făcut nicio declarație, însă o acuză pe Anamaria Prodan de agresiune. 

Cei doi s-au ales cu ordine de restricție temporare, valabile pentru următoarele cinci zile. Mai mult, atât Laurențiu Reghecampf cât și Anamaria Prodan s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie, conform știrileprotv.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!