NEWS ALERT Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-ar fi luat la bătaie! Cei doi au ajuns la secția de Poliție

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri Anamaria Prodan
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 21:06
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 21:19

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi fost implicați într-un scandal în cursul zilei de vineri.

Cei doi, aflați în plin proces de divorț, s-ar fi luat la bătaie în cursul după-amiezii! Informația a fost dezvăluită de Realitatea Plus și citată de GSP.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-ar fi luat la bătaie!

Anamaria Prodan și Reghecampf au ajuns la secția de Poliție din Snagov. Reghecampf a susținut că ar fi fost lovit de către fosta sa soție, în timp ce impresara ar fi spus același lucru la audieri. În acest moment, autoritățile încearcă să lămurească situația dintre cei doi.

  • Anamaria Prodan

Site-ul Știrileprotv.ro scrie că pe chipul lui Laurențiu Reghecampf au putut fi observate urme de violență. 

Anamaria Prodan nu este la prima ieșire de acest gen. În urmă cu trei ani, impresara l-a lovit peste față pe antrenorul Dan Alexa, la finalul unui meci dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani. Momentul a fost filmat de camerele TV.

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri despre "incidentul Alexa"

Tehnicianul celor de la Universitatea Craiova a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru Denise Rifai despre momentul în care s-a destrămat relația cu Anamaria Prodan, incidentul cu Dan Alexa.

"Momentul delicat al căsniciei a fost când am văzut acel incident cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, când a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana, i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acel lucru! De atunci lucrurile au luat o întorsătură. 

Urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajungă la niște lucruri! Nu accept ca niciunul dintre copiii mei... N-o să accept Anei sau oricui să-mi folosească copiii! Ei trebuie să stea deoparte, să-și facă școala, să facă orice au de făcut. 

Este foarte important ca eu și fosta mea soție să ne comportăm ca oameni maturi și să nu ne folosim copiii. Eu am încercat prin toate acțiunile pe care le-am făcut după ce am anunțat că divorțez de Anamaria. Eu am ieșit o singură dată public. Eram foarte tăvălit și manipulat și mi se reproșau cuvinte ce nu-mi aparțineau. Am făcut acest lucru numai pentru Bebe.

Când a fost acel episod, eu fiind în Dubai cu ambii băieți, am avut o discuție cu Ana, Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă, am luat eu acea decizie. Am încercat eu să trec peste acel moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că i-am dat eu speranțe Anei atunci. Cel mai bine și mai sănătos era să pun capăt atunci", a declarat Laurențiu Reghecampf. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!