PRO TV este alături de poporul ucrainean! 

Pro TV Rusia sustinem poporul ucrainean Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 19:20
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 19:38

Întreaga lume a privit înspăimântată războiul declanșat în Ucraina. 

În secolul 21, teroarea acțiunilor militare a zdruncinat un stat european pentru prima dată după Al Doilea Război Mondial.  

PRO TV susține poporul ucrainean în acest moment atât de complicat, iar gândurile noastre se îndreaptă către toate familiile îndurerate de aceste acțiuni, precum și către toți cei care sunt gata să-și sacrifice viața pentru pace, democrație și libertate. Credem cu tărie că în lumea în care trăim nu trebuie să existe război și vărsare de sânge. Credem că omenirea ar trebui să se ghideze după valori și principii solide, să evolueze și să sădească bunătate și pace. 

PRO TV se alătură și susține Crucea Roșie România, în efortul de a strânge fonduri pentru cei afectați direct de acest război. Dacă vreți să susțineți această cauză, puteți dona în contul Crucii Roșii: RO76BRDE410SV07590484100 (Ron) sau pe site-ul www.crucearosie.ro

În semn de solidaritate, logo-ul PRO TV va purta culorile drapelului Ucrainei și mesajul de susținere sinceră pentru acest popor.

Vom continua să informăm, ca și până acum, de o manieră obiectivă și echilibrată despre ceea ce se întâmplă în vecinătatea noastră, cu speranța că situația aceasta șocantă va înceta imediat. 

Echipa PRO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!