Primul TRANSFER al lui Pep la Bayern! Bild: "S-au inteles, vine la vara!" Mutarea de 30.000.000 € care va soca pe toata lumea:

Bayern Munchen borussia dormund Pep Guardiola Robert Lewandowski Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Februarie 2013, 09:06
Data actualizarii: Miercuri 06 Februarie 2013, 09:06

►Sa-i spionam pe turci! Miercuri 20:15, Turcia – Cehia IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Sefii lui Bayern s-au inteles cu cei de la Dortmund pentru un transfer senzational! Robert Lewandowski vrea sa plece de la Borussia, cu destinatia Munchen.

Suma este cu adevarat mare, mai ales ca jucatorul este unul dintre cel mai bine cotati si in forma atacanti din Europa. Astfel, din vara, polonezul va juca la Bayern, pentru 30 de milioane de euro, in ceea ce se spune ca va fi un nou dream team imaginat de Guardiola.

In prezent, Lewandowski este un marcator de mare clasa si trece prin cel mai bun moment din cariera. In august va implini 25 de ani, asa ca sefii lui Dortmund au recunoscut ca daca jucatorul vrea sa plece, sunt dispusi sa stea la masa negocierilor pentru ca relatia club-Lewandowski este senzationala.

Sursele ziatului Bild, din Germania, au afirmat sefii celor doua cluburi deja s-au inteles in privinta transferului sau, care se va face din vara. Pretul pentru transfer ar fi cel mai mare platit vreodata de un club din Germania in cazul unei mutari interne.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!