Prietenul lui Dani Alves iese la atac și face mărturii despre tânăra care îl acuză de viol pe brazilian: „A venit și s-a lipit de el!” 

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Aprilie 2023, 20:14
Data actualizarii: Sambata 15 Aprilie 2023, 20:18

Dani Alves (39 ani) se pregătește să declare din nou în fața instanței în procesul în care este acuzat de viol. 

Brazilianul se află la închisoare de pe 20 ianuarie, când a fost reținut după ce a fost acuzat că ar fi violat o tânără pe 30 decembrie, într-o discotecă din Barcelona. Judecătoarea a decis ca Alves să rămână în arest, după ce versiunile sale asupra faptelor s-au schimbat. 

Dani Alves, prin intermediul avocatului său, a solicitat să poată oferi o nouă declarație. Luni, 17 aprilie, la Judecătoria din Barcelona, brazilianul va oferi o nouă variantă asupra întâmplărilor petrecute. Înainte însă de declarațiile brazilianului, prietenul cu care se afla în club, Bruno Brasil, a dat detalii. 

Prietenul lui Dani Alves o acuză pe tânăra care susține că a fost violată 

Bruno Brasil a fost cu Dani Alves în club și a interacționat cu tânăra care îl acuză pe brazilian de viol, dar și cu prietenele ei. Acesta a dezvăluit, într-un interviu acordat emisiunii 'Y ahora Sonsoles' că fata a fost cea care a inițiat apropierea de fotbalist.

„Dani a vorbit cu toate, așa cum am făcut și eu, însă mai mult cu ea, care s-a apropiat de el, în unele momente, dansând și frecându-se de el, căutând atenția lui. 

Mai mult, îmi amintesc că la un moment dat, Dani s-a separat de ea pentru a vorbi cu celelalte prietene ale sale și chiar ea s-a apropiat din nou de el. Eu intrat și ieșit separat și au stat cam 15 minute. 

Când a ieșit de la baie a bătut palma cu mine fata și verișoara sa m-a pupat pe obraz”, a declarat Bruno citat de Marca

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!