GALERIE FOTO Petrecere la puterea a treia în Oltenia! Silviu Lung Jr., Alexandru Mateiu și Alexandru Mitriță sărbătoresc de trei zile 

Silviu Lung jr Alexandru Mateiu Alexandru Mitrita Universitatea Craiova Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Iunie 2023, 17:45
Data actualizarii: Duminica 11 Iunie 2023, 18:14

Actualii și foștii jucători ai Universității Craiova au avut un week-end aglomerat. 

Oltenii petrec ca-n povești, trei zile și trei nopți

Foștii și actualii jucători ai Universității Craiova au profitat că sezonul s-a încheiat pentru a-și lega destinele sau a-și boteza copilul. Primul care a deschis sărbătoarea a fost Silviu Lung Jr, care s-a căsătorit la Craiova cu iubita sa, Roxana. Nașul fostului portar al oltenilor este Valerică Găman, un alt fotbalist care a evoluat în Bănie. 

Atmosfera a fost întreținută de Cătălin Măruță, care a prezentat întreg evenimentul, și Viorica și Ioniță de la Clejani, responsabili cu voia bună.

Tot în aceeași zi, Alexandru Mateiu a avut un dublu eveniment. S-a căsătorit și și-a botezat fiica, însă nu la Craiova, ci la Brașoc, orașul natal al închizătorului. 

Sărbătoare a fost încheiată de Alexandru Mitriță. Proaspăt revenit la Craiova, internaționalul român și-a boteza fiica duminică, 12 iunie. Nașul, la fel ca la cununia civilă, este Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!