(P) AMR 4 zile pana la startul BRD Nastase Tiriac Trophy

BRD Nastase Tiriac Trophy Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2013, 13:52
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2013, 13:54

Bucuresti, 20-28 aprilie 2013

Gilles Simon, Andreas Seppi, Florian Mayer si Mikhail Youzhny se numara printre favoritii BRD Nastase Tiriac Trophy, singurul eveniment ATP World Tour 250 din Europa de Sud-Est, dotat cu premii in valoare totala de 410.200 de euro. In cadrul editiei cu numarul 18 vor fi prezenti si cei mai buni jucatori romani ai momentului - Victor Hanescu, Adrian Ungur, Marius Copil si Horia Tecau.

Editie Aniversara Ilie Nastase

Cel mai important turneu de tenis din Romania ii dedica legendarului Ilie Nastase o Editie Aniversara in care vor fi celebrate performantele istorice atinse de marele campion.

Iubitorii tenisului spectacol vor avea sansa sa il vada pe marele Ilie Nastase intr-un meci demonstrativ de dublu in care singurele mize vor fi buna-dispozitie si spectacolul absolut. Ilie Nastase va face echipa cu unul dintre fostii sai parteneri de dublu, italianul Adriano Panatta, in timp ce de cealalta parte a fileului se vor regasi maestrul demonstrativelor, Mansour Bahrami si cneazul nostru, Andrei Pavel.

Meci demonstrativ Enel „4 Stele Pline De Energie”: Ilie Nastase, Adriano Panatta, Andrei Pavel, Mansour Bahrami – sambata, 27 aprilie, orele 18:00

La Arenele BNR poti savura regalul de tenis, seria spectaculoasa de meciuri demonstrative si evenimente speciale, alaturi de prieteni si familie intr-o atmosfera relaxanta, plasata in aer liber. In pauzele dintre meciuri te poti bucura de optiunile variate din „Tennis Village”: spatii de distractie, cafenele si tennis corners.

Bilete si abonamente, disponibile in reteaua Eventim si la Arenele BNR

Biletele si abonamentele BRD Nastase Tiriac Trophy sunt disponibile online pe www.eventim.ro, in reteaua Eventim si la casa de bilete prezenta la Arenele BNR. Pretul biletelor variaza intre 15 si 40 de lei, in timp ce abonamentul BRD TennisPass are pretul de 120 de lei si include accesul pe tot parcursul turneului.

Intrarea este libera pentru publicul larg in perioada 20-21 aprilie, iar copiii cu varsta prescolara, elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de acces liber si intre 22-25 aprilie, in limita a 1500 de intrari pe zi.

Mai multe detalii pe:

https://brd-nastase-tiriac-trophy.ro/2013/bilete
www.facebook.com/brdnastasetiriactrophy

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!