GALERIE FOTO O sportivă necunoscută din Rusia, transformată în „cea mai norocoasă fată” după un selfie în lift: „I-am întâlnit pe cei mai buni din lume!” 

Paris Saint-Germain kylian mbappe Leo Messi Neymar Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 17:32
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 17:34

Marta Silchenko (17 ani) a cunoscut „faima” datorită unor selfie-uri pe care le-a făcut în lift, în timp ce se afla în sala de antrenament. 

Tânăra este jucătoare de golf cu origini rusești, stabilită în Letonia, și a avut parte de una dintre cele mai bune experiențe ale vieții sale, în timp ce se afla în sala de forță, mai exact, în liftul sălii în care se pregătea.

Marta Silchenko, devenită faimoasă peste noapte după ce s-a întâlnit cu superstarurile de la PSG în lift 

Marta a postat pe contul de Instagram o serie de fotografii făcute în lift, acolo unde s-a intersectat întâmplător cu superstarurile lui Paris Saint-Germain. Sportiva și-a scos telefonul imediat pentru a imortaliza momentul și a reușit să facă cinci selfie-uri. 

În fotografiile fetei apar superstarurile din atacul lui PSG, Kylian Mbappe, Leo Messi și Neymar, primi doi uitându-se chiar la pozele făcute de fată. În lift mai erau și Marquinhos, Sergio Ramos, Juan Bernat, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes, Achraf Hakimi, Danilo Pereira și Idrissa Gana Gueye. 

„O zi obișnuită la sală astăzi. Am trecut pe lângă cei mai buni jucători din lume în lift”, se arată în descrierea pusă de Marta pe Instagram. 

Fotografiile au strâns peste 120.000 de aprecieri, iar Marta a apărut în publicațiile internaționale. Tânăra a primit și numeroase comentarii, internauții numind-o „cea mai norocoasă fată”, unii dintre ei punctând „au stat lângă cea mai bună jucătoare de golf”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!