O băutură din club i-a distrus viața la doar 21 de ani! Imagini cutremurătoare cu fostul jucător al academiei lui Arsenal

Arsenal Daniel Cain Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Aprilie 2023, 22:00
Data actualizarii: Sambata 22 Aprilie 2023, 22:01

Fostul jucător al acedemiei lui Arsenal trăiește un coșmar, coșmar care a început cu o simplă ieșire în club. 

Viața lui Daniel Cain, care a crescut la academia lui Arsenal, s-a schimbat drastic pe 9 iunie 2020, când a suferit un stop cardiac după o ieșirea în club. Fostul jucător, care avea atunci 21 de ani, a consumat o băutură care în care a fost pus un drog înainte. 

Prietenii săi au văzut că acesta începuse să „își schimbe culoarea feței” la ieșire, astfel că au început să îi facă manevre de resuscitare, așteptând sosirea ambulanței, după ce suferise stopul cardiac. Paramedicii au avut nevoie de 24 de minute pentru a-l „readuce la viață”, însă durata lungă a făcut ca creierul său și măduva spinării să fie private de oxigen. 

Tânărul fotbalist distrus de un drog pus în băutură 

Daniel a fost în comă timp de 25 de zile, iar după incidentul șocant a rămas tetraplegic, având nevoie de îngrijiri non-stop. Familia acestuia a inițiat o strângere de fonduri pentru Daniel, care are nevoie de bani pentru a se recupera. 

„Când am aflat am intrat automat pe modul de mamă. L-am sunat pe tatăl său, care era la muncă, iar sora lui s-a întors din Essex. În jurul orei 3-4 dimineața au încercat să ne pregătească, spunând că ar putea să nu se trezească, însă le-am spus să încerce. Nu voiam să accept că nu mai revine”, a declarat Tracey Cain citată de Daily Star

Daniel și-a revenit și a început să își recapete din funcțiile cognitive, în ciuda faptului că doctorii le-au transmis părinților că sunt șanse mari să rămână într-o stare vegetativă dacă avea să se trezească. La doi ani și jumătate distanță și cinci spitale diferite, tânărul s-a întors acasă și a reușit să meargă din nou și să stea în picioare cu ajutorul unei organizații speciale. 

Sursa foto: gofundme.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!