I-a distrus imaginea și cariera după ce l-a acuzat de agresiune și tentativă de viol, acum formează iar un cuplu și au luat o decizie șocantă 

Mason Greenwood Harriet Robson Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 10:55
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 11:04

Mason Greenwood (21 ani) a fost arestat în ianuarie 2022, fiind acuzat de agresiune și tentativă de viol de cea care îi era iubită atunci.

Fotbalistul lui Manchester United a fost acuzat de Harriet Robson că a agresat-o, tânăra postând pe rețelele sociale imagini cu vânătăi și fața însângerată, alături de un mesaj dur: „Pentru cine vrea să știe ce îmi face Mason Greenwood”. Mason Greenwood a fost acuzat de aceeaşi reclamantă de tentativă de viol şi agresiune pentru presupuse fapte săvârşite în 2021, precum şi de comportament de control şi coerciţie, fapte care au început conform acuzării în 2018.

Eliberat în februarie 2022, apoi încarcerat din nou pentru că a încălcat controlul judiciar, el a fost eliberat în octombrie. Poliția britanică a anunțat la început de februarie că au fost abandonate procedurile legale împotriva fotbalistului, care era acuzat de tentativă de viol și de agresiune.

Mason Greenwood, gata să se căsătorească cu tânăra care i-a distrus cariera 

Situația însă a căpătat o turnură complet neașteptată. Se pare că Mason și Harriet formează în continuare un cuplu și nu doar atât. Presa britanică informează că tânăra ar fi gravidă cu copilul fotbalistului care nu a mai jucat din ianuarie 2022. 

Mai mult, The Sun informează că Mason Greenwoood intenționează să se căsătorească cu tânăra care a dus la prejudicierea imaginii sale și posibil la distrugerea carierei. 

Sursa foto: Instagram/@hasrobson

Dorit sau nedorit? Mason Greenwood, viitor incert la Manchester United. Când vor lua „diavolii roșii” o decizie

După ce Serviciul Procuraturii a anunțat că Mason Greenwood a fost eliberat de toate acuzațiile, Manchester United a emis un comunicat oficial în care a prezentat faptul că vor lua o decizie internă cu privire la situația în care se află britanicul.

Conform RMC Sport, Manchester United ar putea alege între trei opțiuni: să-l vândă pe Greenwood în vară, să-i încheie contractul sau să-l reprimească la antrenamente. Aceeași sursă a indicat faptul că englezul primește 79.000 de euro pe săptămână de la echipa de pe Old Trafford.

De asemenea, The Sun a informat faptul că Mason Greenwood a întreținut o conversație alături de Erik ten Hag și s-a întâlnit cu câțiva dintre colegii de la echipă. Publicația a mai menționat că Manchester United nu va definitiva cazul până când nu se va încheia actuala stagiune.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!