GALERIE FOTO "Nu cred că este plătită!". Cea mai înfocată fană a Farului, acuzată de promovare excesivă 

andreea bododel Farul Constanta Superliga Victor Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Mai 2023, 16:48
Data actualizarii: Joi 25 Mai 2023, 17:31

Farul Constanța a cucerit titlul de campioană în Superliga României, după ce a învins-o pe FCSB pe teren propriu, scor 3-2.

Andreea Bododel, cunoscută drept cea mai înfocată fană a formației antrenată de Gică Hagi, a avut parte de o expunere aparte la TV la ultimele partide ale constănțenilor, iar Victor Becali a comentat acest lucru.

La partida cu FCSB, după golul trei al gazdelor, Florinel Coman a avut o reacție necontrolată și a ieșit pe marginea terenului, însă filmarea a fost îndreptată spre tânăra susținătoare. 

"E posibil așa ceva?  Cameramanul ori este îndrâgostit de Bododel, ori... Nu e un lucru urât să fii îndrăgostit de femei, deși în ziua de azi chiar nu mai contează.

Nu vezi antrenorul că se bucură, nu vezi președintele că se bucură și pune camera pe fată, în tribună! Dă Farul gol și nu îl dai nici pe Hagi, nici pe Gică Popescu, ci o dai pe Bododel.

Eu așa ceva nu am mai văzut, vă spun sincer (n.r. - că este plătită de cei de la Farul Constanța)", a declarat Victor Becali, potrivit Gsp.

VIDEO | Gică Hagi râde, cântă și dansează! Petrecere Farul (22 mai 2023)
 


Gică Hagi râde, cântă și dansează! Petrecere Farul (22 mai 2023) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!