GALERIE FOTO Andreea Bododel a pierdut procesul cu Robert Niță după declarațiile jignitoare ale fostului rapidist! Cât trebuie să îi plătească cea mai sexy fană a Farului 

andreea bododel Robert Nita Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iunie 2023, 21:45
Data actualizarii: Joi 22 Iunie 2023, 21:50

Andreea Bododel a intrat în atenția publicului sportiv după repetatele apariții ale sale la meciurile Farului. 

Denumită „Ivana Knoll de România” datorită vizibilității pe care a căpătat-o la meciurile de fotbal la care a fost prezentă în tribune, Andreea Bododel, fosta soție a lui Tibi Bălan, a fost implicată și într-un „conflict” indirect. Totul a plecat de la postarea sa făcută după Farul - Rapid, scor 7-2. 

„Atât am putut și noi în seara asta...7”, scria atunci pe Facebook Andreea, care a fost rapid taxată de Robert Niță a doua zi. 

Fostul rapidist a făcut o serie de remarci misogine la adresa Andreei, spunând atunci: „A fost și în Giulești s-a pozat acolo. Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și în față la stadion acolo sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze (….) Dar e bine că reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și  sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbal”.

Andreea Bododel a pierdut procesul cu Robert Niță 

Modelul l-a acționat în instanță, cerând o ordonanță președențială, emisă de un singur judecător, prin care îl acuza de defăimare, cerând să i se interzică lui Robert Niță “desfăşurarea oricăror acţiuni defăimătoare, denigratore şi ofensatoare la adresa subsemnatei, prin intermediul reţelelor de socializare, interviuri, articole de presă, dar şi în cazul emisiulor televizate şi prin intermediul canalelor de internet”.

Conform Fanatik, cererea Andreei Bododel a fost respinsă de către Judecătoria Sectorului 1, iar pe lângă asta este obligată să plătească 2.000 de lei cheltuieli de judecată către Robert Niță. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!