GALERIE FOTO Neymar, prins înșelându-și din nou iubita însărcinată! Reacția modelului 

Neymar Bruna Biancardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Septembrie 2023, 17:54
Data actualizarii: Miercuri 20 Septembrie 2023, 17:54

Fotbalistul brazilian a fost prins încă o dată în compania altor femei, altele decât iubita sa, Bruna Biancardi. 

Neymar și Bruna Biancardi sunt împreună de aproape doi ani și așteaptă primul copil, după cum au anunțat chiar în urmă cu câteva luni, prin intermediul unor fotorgafii realizate în cuplu. Cei doi s-au despărțit și împăcat de-a lungul timpului din cauza infidelităților fotbalistului, care a fost surprins dând mesaje altor femei chiar și după anunțul sarcinii. 

Deși și-a prezentat scuzele și și-a admis erorile, Neymar a comis-o din nou. Conform sport.es, jucătorul de la Al-Hilal a fost prins în compania a două femei. Presa internațională dezvăluia în urmă cu câteva luni că Neymar și Bruna ar avea un contract semnat prin care jucătorul putea să întrețină relații cu alte femei, cât timp nu se afișa public. 

Bruna Biancardi, reacție după ce Neymar a apărut alături de două femei 

După imaginile cu Neymar dintr-o discotecă din Barcelona, când a fost filmat alături de două femei, după ce a mers la ziua de naștere a unui prieten de-ai săi, Bruna a reacționat imediat prin intermediul unei postări pe Instagram. 

„Bună ziua, sunt la curent cu tot ce s-a întâmplat și, încă o dată, dezamăgită. În ultima parte a sarcinii mele, focusul și preocuparea mea se îndreaptă exclusiv către fiica mea și asta este singurul lucru la care mă voi gândi în acest moment. Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere”, a scris Bruna. 

Ce condiții i-a pus iubita lui Neymar dacă vrea să o înșele 

Modelul i-ar fi pus trei condiții lui Neymar pe care nu le poate încălca dacă vrea să fie infidel. 

„Neymar are un acord cu iubita lui, Bruna Biancardi, iar aventurile sale nu pot fi făcute niciodată publice. Conform informațiilor transmise de jurnalistul Erlan Bastos, jucătorul lui PSG poate să întrețină chiar relații sexuale cu alte femei, însă cu trei condiții stricte: trebuie să fie discret, să folosească prezervativ și să nu le sărute pe gură”, scrie sursa citată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!