GALERIE FOTO Neymar a devenit tată pentru a doua oară. Imagini de colecție cu bebelușul starului brazilian + numele deosebit ales

Neymar Bruna Biancardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Octombrie 2023, 16:25
Data actualizarii: Marti 10 Octombrie 2023, 16:26

Neymar a anunţat, vineri, naşterea fetiţei sale Mavie, în Brazilia.

"Mavie a venit să ne completeze vieţile. Bine ai venit fiica mea! Te iubim deja foarte mult... îţi mulţumim că ne-ai ales pe noi", a fost mesajul transmis de atacantul brazilian. 

Neymar, care evoluează din vară la Al-Hilal, a primit permisiunea antrenorului Jorge Jesus de a se deplasa în Brazilia pentru fericitul eveniment şi a lipsit de la meciul cu Al-Okhdoud.

Celebrul fotbalist mai are un băiat, David Lucca, de 12 ani, născut din relaţia cu Carols Dantas.

Neymar și Bruna Biancardi sunt împreună de aproape doi ani. Aceștia s-au despărțit și împăcat de-a lungul timpului din cauza infidelităților sportivului, care a fost surprins dând mesaje altor femei chiar și după anunțul sarcinii. 

Bruna Biancardi este model şi influencer. Are peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram. În plus, tânăra este director de marketing la o firmă de îmbrăcăminte.

Ce condiții i-a pus iubita lui Neymar dacă vrea să o înșele 

Modelul i-ar fi pus trei condiții lui Neymar pe care nu le poate încălca dacă vrea să fie infidel. 

„Neymar are un acord cu iubita lui, Bruna Biancardi, iar aventurile sale nu pot fi făcute niciodată publice. Conform informațiilor transmise de jurnalistul Erlan Bastos, jucătorul lui PSG poate să întrețină chiar relații sexuale cu alte femei, însă cu trei condiții stricte: trebuie să fie discret, să folosească prezervativ și să nu le sărute pe gură”, scrie sursa citată. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!