Neymar Al Hilal penalty Fotbal extern

VIDEO Dezastru pentru Neymar! A ratat un penalty, în urma unei execuții dezamăgitoare

Al Hilal și Al Shabab s-au întâlnit în etapa a opta în campionatul din Arabia Saudită. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 22:40
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 22:55

Al Hilal s-a impus cu scorul de 2-0, golurile fiind reușite de Koulibaly și Mitrovic, în repriza secundă. Meciul a fost marcat de ratarea unui penalty de către Neymar, execuția din minutul 37 fiind una sub așteptări.

În urma acestui rezultat, Al Hilal a urcat pe primul loc în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce Al Shabab a rămas pe poziția a 11-a. 

Neymar, printre cele mai slabe transferuri din Arabia Saudită

Pro League din Arabia Saudită a devenit o forță globală în fotbal, cu peste 30 de transferuri de top realizate în vara anului 2023.

Fiecare transfer important făcut de cluburile din Pro League în vara anului 2023 a fost analizat de cei de la GOAL, care au realizat și un top în urma acestui demers.

Neymar ocupă abia locul 28 în acest clasament. Cel mai costisitor transfer al verii în Pro League, brazilianul a trebuit să aștepte o perioadă până să debuteze pentru Al Hilal, deoarece trecea printr-o perioadă de recuperare după o accidentare. 

Performanțele sale au lăsat mult de dorit, iar problemele din afara gazonului au dominat titlurile presei, mai mult decât prestațiile de pe teren.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!