Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o publicație din Germania. Gafa comisă de jurnaliștii nemți

Michael Schumacher f1 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Aprilie 2023, 08:10
Data actualizarii: Joi 20 Aprilie 2023, 08:39

Michael Schumacher (54 de ani) a suferit în decembrie 2013 un accident cumplit la schi în Elveția.

Fostul pilot de Formula 1 a stat în comă timp de șase luni. Din clipa respectivă, familia l-a protejat pe Michael Schumacher, care nu a mai fost văzut în spațiul public absolut deloc.

Motivul uluitor pentru care familia lui Michael Schumacher dă în judecată o publicație din Germania

Potrivit ESPN, a apărut un articol în cotidianul nemțesc Die Aktuelle care promitea un interviu exclusiv cu Schumacher: „Răspunsuri de la el! De la Michael Schumacher!”, scria publicația.

În momentul în care a apărut interviul, a fost dezvăluit și că, de fapt, totul a fost generat de inteligența artificială, iar presupusurile răspunsuri ale lui Schumacher nu erau ale fostului pilot.

„Un purtător de cuvânt al familiei Schumacher a confirmat pentru ESPN că vor fi luate măsuri legale”, se arată în articolul sursei de mai sus.

În Formula 1, Michael Schumacher deține un record greu de egalat. Fostul pilot a înregistrat șapte titluri. În 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004 și ar fi cunoscut drept cel mai bun șofer F1 din toate timpurile.

Michael Schumacher, ținut în viață de aparate

Accidentul de la schi i-a provocat lui Michael Schumacher un traumatism cranian și o hemoragie la nivelul creierului. În primă fază a fost transferat la spitalul din Grenoble, unde a stat 6 luni în comă.

Pe 18 iunie 2014 a fost transferat la o clinică din Lausanne, iar pe 9 decembrie 2014 a fost mutat la vila sa din Gland. Locuința a fost transformată într-un mic spital, unde 15 medici și asistente îl îngrijresc 24/7 pe Michael Schumacher.

Conform The Sun, familia lui Schumacher ar plăti aproape 500.000 de euro pe lună pentru tratamentul acestuia. Presa din străinătate scrie că medicii au apelat la mai multe metode experimentale pentru a-l ține în viață pe legendarul pilot. Și planul funcționează până acum.

Medicii încearcă de 9 ani încoace să regenereze sistemul nervos central al lui Michael Schumacher. În 2020,  neurochirurgul italian Nicola Acciari a declarat că septuplul campion mondial suferă și de atrofie musculară şi osteoporoză, pentru că a rămas imobilizat în pat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!