Mesaj de incurajare al Georginei Rodriguez pentru logodnicul ei! L-a sunat pe Cristiano Ronaldo imediat cum a aflat vestea! 

Mesaj de incurajare al Georginei Rodriguez pentru logodnicul ei! L-a sunat pe Cristiano Ronaldo imediat cum a aflat vestea! 

Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus la testarea oficiala de dinaintea meciului cu Suedia. 

Cristiano Ronaldo este singurul fotbalist din lotul Portugaliei infectat cu noul coronavirus, chiar inainte de meciul de miercuri seara cu Suedia. Portughezul va trebui sa stea 14 zile in carantina si ramane de vazut daca acestuia i se va permite sa se intoarca in Torino. 

La auzul vestii, logodnica fotbalistului, Georgina Rodriguez, l-a sunat pe Cristiano ca sa-i transmita incurajari. Aceasta a postat o fotografie pe contul de instagram, in care apare o captura la conversatia video dintre cei doi. 

Aceasta a atasat si un mesaj pozei, scriind: "Esti inspiratia mea!" 

 

Ronaldo este in pericol sa rateze duelul de gala impotriva Barcelonei din UEFA Champions League, de pe data de 28 octombrie. Ronaldo va rata urmatoarele meciuri: Suedia (Liga Natiunilor), Crotone (campionat), Dinamo Kiev (UEFA Champions League), Verona (campionat).

Luni seara, Cristiano a postat o fotografie din cantonamentul nationalei, chiar inainte de a lua masa alaturi de colegii lui. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unidos dentro e fora do campo! ???????????????????????? #todosportugal

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

VIDEO PROTVPLUS.RO

SUA au aprobat Remdesivir pentru pacienții cu Covid, după ce OMS a spus că nu are efect
BRAT

Modifică setările cookies