Marturii cutremuratoare din infern! Costin Stucan descrie imaginile infioratoare pe care le-a vazut imediat dupa tragedia din Colectiv VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Octombrie 2015, 20:30
Data actualizarii: Sambata 31 Octombrie 2015, 20:47

Andreea Esca: "Cum este posibil sa functioneze niste cluburi in aceste conditii? De ce se intampla asta? Nu mai exista nicio regula, suntem in tara nimanui? De ce?" / Costin Stucan: "Pentru ca banii sunt mai importanti decat orice."

Costin Stucan a fost in platoul Stirilor ProTV pentru a descrie imaginile teribile pe care le-a vazut aseara, imediat dupa tragedia din Colectiv.

"Am vazut oameni arsi care mergeau, parca erau teleghidati. Se uitau in gol, am vazut o persoana cu lacrimi in ochi, langa el era o jandarmerita de 25-26 de ani... saraca femeie spunea ca n-a vazut niciodata asa ceva. De la ea am aflat ca sunt cel putin 20 de tineri fara puls. Si cum mergeam, continuam sa mergem pe marginea acestui loc absolul infernal si mai aparea cate o silueta, cate un tanar ars care tremura. Am vazut o fata care plangea in timp ce mergea spre ambulanta."

Andreea Esca: "Cum este posibil sa functioneze niste cluburi in aceste conditii? De ce se intampla asta? Nu mai exista nicio regula, suntem in tara nimanui? De ce?"

Costin Stucan: "Pentru ca banii sunt mai importanti decat orice."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!