Marturii cutremuratoare din infern! Costin Stucan descrie imaginile infioratoare pe care le-a vazut imediat dupa tragedia din Colectiv VIDEO

Andreea Esca: "Cum este posibil sa functioneze niste cluburi in aceste conditii? De ce se intampla asta? Nu mai exista nicio regula, suntem in tara nimanui? De ce?" / Costin Stucan: "Pentru ca banii sunt mai importanti decat orice."

Costin Stucan a fost in platoul Stirilor ProTV pentru a descrie imaginile teribile pe care le-a vazut aseara, imediat dupa tragedia din Colectiv.

"Am vazut oameni arsi care mergeau, parca erau teleghidati. Se uitau in gol, am vazut o persoana cu lacrimi in ochi, langa el era o jandarmerita de 25-26 de ani... saraca femeie spunea ca n-a vazut niciodata asa ceva. De la ea am aflat ca sunt cel putin 20 de tineri fara puls. Si cum mergeam, continuam sa mergem pe marginea acestui loc absolul infernal si mai aparea cate o silueta, cate un tanar ars care tremura. Am vazut o fata care plangea in timp ce mergea spre ambulanta."

Andreea Esca: "Cum este posibil sa functioneze niste cluburi in aceste conditii? De ce se intampla asta? Nu mai exista nicio regula, suntem in tara nimanui? De ce?"

Costin Stucan: "Pentru ca banii sunt mai importanti decat orice."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu, atac la Florin Cîțu: ”Ne-am trezit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe”
BRAT
Modifică setările cookies