„Patronul de acolo e un nebun!” Reacție dură a unui câștigător Champions League la adresa lui Becali

Zdenek Ondrasek a fost lăsat liber de contract după doar o lună petrecută la FCSB. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 20:34
Data actualizarii: Vineri 13 August 2021, 20:46

Un fost câștigător de Champions League a rămas cu gura căscată când a aflat cum a fost tratat Ondrasek la FCSB. 'Cobra' Ondraszek a plecat de la echipa roș-albastră după ce a stat doar 5 saptamani și a jucat puțin peste 100 de minute. 

Atacantul ceh s-a plans de tratatmentul de care a avut parte in Romania, iar David Limbersky, fost jucător la Viktoria Plzen, echipă pentru care Ondrasek a evoluat, a vorbit despre discuția pe care a avut-o cu jucătorul. 

  • „Patronul de acolo e un nebun!” Reacție dură a unui câștigător Champions League la adresa lui Becali

„Am vorbit cu Ondrasek. Și el a fost surprins de cum a fost tratat. A spus că e o junglă acolo. Chiar așa pare! Patronul de acolo e un nebun. Cred că nimănui nu i-ar plăcea să lucreze cu el. E ceva extrem, n-am trăit niciodată așa ceva!”, a spus Limbersky pentru O2 TV Sport Cehia. 

Fostul câștigător de Champions League cu Liverpool, Vladimir Smicer, a comentat și el situația. 

„Nu cred că am trăit așa ceva. În Franța am avut un președinte puternic, decidea transferurile și concedia antrenorii. Mergea și în vestiar. Simțeai că el e ăla care conduce clubul. Dar în niciun caz nu făcea ca Becali. Dacă nu-i plăcea un jucător, îl punea pe lista de transferuri la următoarea perioadă de transferuri”, a comentat și Smicer. 

Becali a renunțat la Ondrasek după doar o lună
 

Atacantul ceh nu l-a impresionat pe Gigi Becali încă de la primul său meci, însă patronul decisese să îi mai acorde o șansă. Cu toate astea, eliminarea din preliminariile Conference League din meciul cu Karagadny i-a scris sentința lui Ondrasek

„Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipa nouă. Avem contracte, le respectăm. Am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu Jr. Îți dai seama că îi dă 10.000 de euro pe lună. Trebuie să-i mai dau eu 50.000 de euro ca să plece. Nu o să mai fac, nu mai iau jucători străini în viața mea. Iau străini, doar după ce joacă la Botoșani sau Argeș, să-i văd și eu. Pe Ondrasek mi l-a adus Neaga, am avut încredere în el”, a declarat finanțatorul FCSB-ului. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies