VIDEO Mai, mai să-i stea inima! Alice Campello i-a făcut o farsă lui Alvaro Morata și a filmat totul! L-a făcut să creadă că i s-a rupt apa 

Alice Campello Alvaro Morata Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Decembrie 2022, 19:38
Data actualizarii: Joi 22 Decembrie 2022, 19:51

Alice Campello (27 ani) și Alvaro Morata (30 ani) formează un cuplu de peste șase ani, iar de cinci ani sunt căsătoriți. 

Alice și Alvaro formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea fotbalului. Tânăra este model italian și designer, născută în Veneția, Italia. Cei doi s-au logodit în decembrie 2016, iar pe 17 iunie 2017 s-au căsătorit, având împreună trei copii, Lenardo, Edoardo și Alessandro. 

Alice este din nou însărcinată, de această dată cu o fetiță, după cum au anunțat în iunie cei doi, într-o fotografie de familie în care cei mici îi pupau burtica. Pentru că mai are puțin până naște, modelul s-a decis să îi facă o farsă soțului său. 

Alice Campello s-a prefăcut că i s-a rupt apa și la filmat pe Alvaro Morata 

Cei doi se aflau acasă, când tânăra și-a pus telefonul să filmeze, s-a dus în holul casei, și-a pus o sticlă cu apă în spatele pantalonilor și și-a chemat soțul, spunându-i că i s-a rupt apa. 

Alvaro Morata, aflat în living, a venit spre ea, speriat, punându-i câteva întrebări, iar apoi Alice a început să râdă, dându-se de gol. Clipul a strâns peste 250.000 de vizualizări într-o zi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!