EURO

"Sper sa faceti infarct voi si copiii vostri!" Mesaje ingrozitoare primite de sotia lui Morata! A publicat totul: "Vin la tine acasa si te ard de vie!"

Spania a ratat calificarea in finala Campionatului European la loviturile de departajare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 17:43
Data actualizarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 17:45

Alvaro Morata a fost inger si demon pentru iberici pe Wembley, dupa ce a inscris golul care a trimis meciul in prelungiri, insa a ratat penalty-ul decisiv, in urma caruia Italia s-a calificat. 

Criticat dur si amenintat de-a lungul turneului pentru ratarile sale, toate mesajele de ura pentru Morata s-au amplificat odata cu semifinala de marti seara. Alice Campello, sotia acestuia, a postat mesajele de amenintare si injuriile pe care le-a primit dupa ce a postat o poza cu golul egalizator inscris de atacant. 

  • Sper sa faceti infarct voi si copiii vostri! Mesaje ingrozitoare primite de sotia lui Morata! A publicat totul: Vin la tine acasa si te ard de vie!

"Sper sa faceti infarct voi si copii vostri!"

"Sotul tau are cancer, iar copiii vostri la fel!"

"Vaco de femeie, nu poti sa fii din Ventia! In loc sa iti expui banii, mai bine ajuta saracii!" 

"Sa nu indraznesti sa postezi fotografii de la golul lui Morata, altfel vin la tine acasa si te ard de vie pe Instagram!" , sunt cateva dintre mesajele primite de sotia fotbalistului. 

Alice a postat ulterior si un mesaj, in care a explicat de ce aratat mesajele primite.

"Sincer, nu sufar pentru niciunul dintre aceste mesaje, serios. Nici nu cred ca e un factor de 'a fi italian', ci mai degraba de ignoaranta. Dar cred ca daca ar fi patit-o o fata mai fragila, ar fi fost o problema. Sa ne amintim ca este un sport care ne uneste, nu pentru a ne arata frustrarile. Sper cu adevarat ca in viitor sa se poata lua masuri serioase pentru astfel de persoane, pentru ca este rusinos si de neacceptat", a scris femeia.  

Modifică setările cookies