”Mă înclin în fața voastră”. Mesajul lui Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, după ce a devenit președintele CJ

valeriu iftime Consiliul Județean Botoșani FC Botosani Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 16:23
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 16:22

Valeriu Iftime este patronul celor de la FC Botoșani.

Omul de afaceri a câștigat duminică, în urma alegerilor, președinția Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, după ce a spus că a obținut peste 230 de voturi în fața principalului său contracandidat, social-democratul Lucian Trufin.

”Mă înclin în fața voastră”. Mesajul lui Valeriu Iftime după ce a devenit președintele CJ

La două zile după ce s-a terminat campania, Valeriu Iftime a scris un mesaj pe rețelele social media în care și-a exprimat recunoștința față de votanții săi. 

”Dragi botoșăneni, 

Vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru toată susținerea și încrederea pe care mi le-ați oferit în aceste luni și mai ales duminică, la vot. Victoria aceasta este a noastră, a tuturor! Voi ați făcut posibilă deschiderea unui nou drum și vă asigur că ne așteaptă multe lucruri bune.

De asemenea, mă înclin în fața tuturor botoșănenilor care au contribuit la un proces de vot corect și transparent! Mulțumesc tuturor reprezentanților secțiilor de votare din județ care au îndurat condiții dificile și au așteptat zeci de ore în picioare pentru a valida procesele-verbale și a depune sacii cu voturi. Mulțumiri speciale echipei PNL pentru dedicarea și implicarea de care au dat dovadă pe tot parcursul campaniei mele și pentru mobilizarea din ziua alegerilor! 

Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc forțelor de ordine care s-au mobilizat impecabil și structurilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea ordinii și siguranței în ziua alegerilor.

Datorită vouă, a fost o zi cu adevărat memorabilă!”, a scris Valeriu Iftime pe pagina sa oficială de Facebook.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a candidat din partea Partidului Național Liberal (PNL) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. 

A fost o luptă strânsă pentru șefia CJ Botoșani, dar Iftime a câștigat, în cele din urmă, la o diferență de doar 200 de voturi în fața lui Lucian Trufin, candidatul Partidului Social Democrat (PSD).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!