'M-a privit in ochi, apoi a scapat geanta din mana!' Povestea cutremuratoare a victimei din imagine! Primul lucru pe care l-a facut cand s-a trezit din operatie:

Jeff Bauman Boston Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2013, 17:57
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2013, 20:25

Una dintre victimele atentatului de la Boston le-a povestit anchetatorilor ca l-a vazut pe unul dintre teroristi, chiar in momentul in care a plasat bomba.

Imaginea cu Jeff Bauman, tanarul de 27 de ani al carui picior a fost spulberat in explozia de la Boston, a devenit una dintre imaginile simbol a dezastrului petrecut in urma cu patru zile in Statele Unite.

Bauman statea la linia de finish pentru a-si astepta iubita, care concura la maraton, iar cu doua minute inainte de explozie a vazut un barbat in apropierea lui scapand o geanta la picioare.

"Dati-mi o foaie si un pix", au fost primele cuvinte pe care le-a rostit tanarul la spital, imediat dupa ce s-a trezit din operatie, a povestit fratele acestuia.

"L-am vazut la cativa metri de mine. M-a privit fix in ochi si apoi a scapat rucsacul jos."

"Purta o sapca pe cap, ochelari si o geaca neagra", a continuat Bauman, care a fost apoi dispus sa le dea toate amanuntele anchetatorilor FBI.

In rucsacul respectiv se afla una dintre bombele care au explodat in timpul maratonului de la Boston, chiar la cativa metri de locul unde se afla Jeff Bauman.

Citeste si: Inselatoria momentului in Romania. O femeie a fost pacalita sa plateasca 2.000 euro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!