Luis Figo Aleksander Ceferin UEFA Stiri

Luis Figo nu și-a luat ochii de la ea! Superba jurnalistă din Moldova care l-a pus în dificultate: „Ce este dragostea pentru tine?”

Nume importante din fotbal au mers în Republica Moldova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 14:57
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 14:57

Luis Figo, Robbie Keane, Maxwell sau Aleksander Ceferin, președintele UEFA, sunt doar câteva dintre numele care au mers în Republica Moldova, acolo unde a avut loc, în premieră, o ședință a Comitetului Executiv al forului european. Întâlnirea s-a desfășurat la Chișinău. 

Sosirea lor a fost tratată cu maximă importanță, iar aceștia au fost întâmpinați cu bucate tradiționale. Mai mult, Figo a primit tradiționalele plăcinte moldovenești din partea unei jurnaliste superbe, de la care nu și-a putut lua ochii. Daniela Vizitiu este reporter pentru Federația Moldovenească de Fotbal și a avut ocazia să îi ia un interviu fostului jucător de la Barcelona și Real Madrid. 

Moldoveanca este o adevărată apariție de fiecare dată când este surprinsă la microfon, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde își încântă urmăritorii cu fotografiile pe care le postează. 

Figo nu a avut nicio reținere în fața Danielei, care l-a pus în dificultate cu o întrebare mai personală: „Ce este dragostea pentru tine?” 

Răspunsul fostului jucător nu a întârziat însă să apară, fiind unul extrem de sincer: „Dragostea este un sentiment frumos pe care îl ai față de lucrurile care te fac fericit”. 

Modifică setările cookies