Luis Figo nu și-a luat ochii de la ea! Superba jurnalistă din Moldova care l-a pus în dificultate: „Ce este dragostea pentru tine?”

Luis Figo Aleksander Ceferin UEFA Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 14:57
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 14:57

Nume importante din fotbal au mers în Republica Moldova. 

Luis Figo, Robbie Keane, Maxwell sau Aleksander Ceferin, președintele UEFA, sunt doar câteva dintre numele care au mers în Republica Moldova, acolo unde a avut loc, în premieră, o ședință a Comitetului Executiv al forului european. Întâlnirea s-a desfășurat la Chișinău. 

Sosirea lor a fost tratată cu maximă importanță, iar aceștia au fost întâmpinați cu bucate tradiționale. Mai mult, Figo a primit tradiționalele plăcinte moldovenești din partea unei jurnaliste superbe, de la care nu și-a putut lua ochii. Daniela Vizitiu este reporter pentru Federația Moldovenească de Fotbal și a avut ocazia să îi ia un interviu fostului jucător de la Barcelona și Real Madrid. 

Moldoveanca este o adevărată apariție de fiecare dată când este surprinsă la microfon, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde își încântă urmăritorii cu fotografiile pe care le postează. 

Figo nu a avut nicio reținere în fața Danielei, care l-a pus în dificultate cu o întrebare mai personală: „Ce este dragostea pentru tine?” 

Răspunsul fostului jucător nu a întârziat însă să apară, fiind unul extrem de sincer: „Dragostea este un sentiment frumos pe care îl ai față de lucrurile care te fac fericit”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!