"Subiectul este închis!". Prima reacție a lui Figo după apariția înregistrărilor în care a fost atacat de Perez

figo Florentino Perez inregistrari Florentino Perez Fotbal extern "Subiectul este închis!". Prima reacție a lui Figo după apariția înregistrărilor în care a fost atacat de Perez
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 08:36
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 08:42

Înregistrările cu Florentino Perez apărute în presa internațională au stârnit numeroase reacții. 

Unul dintre cei atacați a fost Figo, fost mare nume din istoria celor de la Real Madrid, fiind printre jucătorii despre care au fost date publicității inregistrările. 

Aflat în Tel Aviv, unde a jucat într-un meci amical dintre legendele de la FC Barcelona și Real Madrid, Figo a discutat despre acest subiect, mărturisind că a vorbit cu Florentino Perez.

  • Subiectul este închis! . Prima reacție a lui Figo după apariția înregistrărilor în care a fost atacat de Perez

"Într-o conversație privată pot exista expresii scoase din context. Am avut posibilitatea să discut cu el și și-a cerut scuze, subiectul este închis", a declarat Figo.

Fotbalistul a fost unul dintre numele importante despre care au apărut înregistrări, alături de Raul, Casillas, Del Bosque, Mourinho, Cristiano Ronaldo și Ozil. 

Despre Figo, președintele Real Madrid a spus că este un jucător toxic, în combinație cu Raul: "Figo este cel care distruge vestiarul. A fost un nenorocit ca Raul. Cei mai răi au fost Figo și Raul".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!