Lovitură pentru Dani Alves! Rămâne în închisoare după acuzațiile de viol 

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Iunie 2023, 17:10
Data actualizarii: Luni 12 Iunie 2023, 17:10

Dani Alves (40 ani) a fost închis pe 20 ianuarie după ce a fost acuzat că a agresat sexual o tânără de 23 de ani. 

Fostul fotbalist al Barcelonei e acuzat că a violat o tânără de 23 de ani într-o discotecă din Barcelona, în seara de 30 decembrie spre 31. Închis de pe 20 ianuarie, Dani Alves și-a schimbat și avocatul, nemulțumit de faptul că cel care îl apăra înainte nu i-a obținut eliberarea condiționată. 

Până în prezent, brazilianul nu a fost eliberat din cauză că și-a schimbat versiunea asupra faptelor de patru ori. Recent lui Alves i-a fost refuzat din nou recursul prezentat de apărarea sa, astfel că va rămâne în închisoare, scrie sport.es. Tribunalul iberic consideră că „indiciile de criminalitate” sunt „suficiente” pentru a-l ține închis, considerându-se că Alves ar putea fugi dacă ar fi eliberat condiționat. 

Astfel, brazilianul a rămâne închis până tribunalul va lua o decizie în cazul său. Până acum, judecătorii par a fi de partea femeii, iar imaginile și înregistrările din discotecă par a confirma faptul că aceasta a fost extrem de tulburată după ieșirea din baia în care ar fi avut loc presupusul viol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!