GALERIE FOTO Oriana Marzoli impresionează jucătorii de fotbal cu fotografiile incendiare pe care le postează: „Mi-au scris mulți”

Oriana Marzoli fotbalisti poze incendiare Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Octombrie 2022, 12:38
Data actualizarii: Luni 10 Octombrie 2022, 14:34

Oriana Marzoli este o tânără actriță care a reușit să facă furori în rândul fotbaliștilor datorită fotografiilor incendiare pe care le postează pe rețelele de socializare. Aceasta a recunoscut că primește adesea mesaje de la jucători, inclusiv de la cei care sunt într-o relație stabilă sau chiar căsătoriți. 

Oriana Marzoli, în vârstă de 30 de ani, este o tânără absolut superbă din Caracas, Venezuela. Aceasta este actriță, influencer, dar și un model de succes care întoarce toate privirile atunci când merge pe stradă. Mai mult decât atât, aceasta este urmărită de peste 2.1 milioane de oameni, inclusiv vedete sau sportivi. 

Tânăra adoră să se fotografieze în ipostaze sexy, iar fanii ei iubesc să privească imaginile deocheate. Oriana Marzoli a recunoscut că de-a lungul timpului a primit numeroase mesaje de la fotbaliști celebri, însă doar unul i-a atras atenția. Din păcate, sportivul misterios este însurat și are și copii, lucru care a pus la bănuieli nevestelor din La Liga. 

“Mi-au scris foarte mulți fotbaliști. Mi-a plăcut doar unul. Era foarte arătos. Dar am aflat prin intermediul unor prieteni, pentru că eu nu urmăresc știrile sportive, că are nevastă acasă și un fiu”, a spus vedeta potrivit Daily Star.

 

Sursă foto: Oriana Marzoli/Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!