GALERIE FOTO Iubita sexy a lui Courtois, dezvăluiri dureroase despre perioada în care a făcut stagiul militar obligatoriu: „Am simțit că voi muri!” 

Thibaut Courtois Mishel Gerzig Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Septembrie 2022, 18:10
Data actualizarii: Joi 15 Septembrie 2022, 18:11

Mishel Gerzig (25 ani) este într-o relație cu Thibaut Courtois de mai bine de un an. 

Tânăra este model cu origini israeliene și activează în industria modelingului de o bună perioadă de timp. Cei doi s-au logodit în urmă cu două luni, după cum au anunțat pe rețelele de socializare, într-o postare comună pe care au făcut-o. Mihsel a oferit recent un interviu în care a vorbit despre pregătirea nunții și despre relația pe care o are cu portarul lui Real Madrid. 

Totodată, tânăra a dezvăluit și cum a trăit momentul în care a făcut stagiul militar obligatoriu din Israel, care le este impus tinerilor, deschizându-se și vorbind și despre atacurile de panică suferite imediat ce i s-a încheiat stagiul. 

Mihsel Gerzic a trăit momente teribile după ce a încheiat stagiul militar 

Modelul a făcut formarea în marină, fiind comandant pe o barcă de salvare. O perioadă de timp, Mishel a fost obligată să pună pe hold munca de model pentru a-și putea efectua stagiul. 

„Am fost comandant pe o barcă de căutări și salvare în marină. E un rol extrem de intens, fizic și din punct de vedere mental. La finalul serviciului militar, am avut dubii pentru un moment dacă să mai rămân sau nu. Însă am investit mult timp în cariera mea de model de când aveam 13 ani. Le datoram părinților continuitatea mea. Au sacrificat multe pentru asta”, a spus Mishel citată de Mundo Deportivo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!