GALERIE FOTO Thibaut Courtois a făcut pasul cel mare pe plan personal! Și-a cerut partenera de soție într-un cadru de vis: "Da, pe viață!"

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 15:59
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 16:26

Thibaut Courtois trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui atât pe plan profesional, cât și personal.

Campion cu Real Madrid atât în Spania, cât și în Europa, portarul belgian și-a luat o binemeritată vacanță după un sezon încărcat.

Fotbalistul de 30 de ani a profitat de această excursie pentru a-și cere partenera de soție într-un cadru romatic, iar Mishel Gerzig a acceptat fără nicio ezitare.

"Da, pe viață alături de tine" au scris cei doi la postările publicate pe rețelele de socializare în care apar în momentul cererii, pe iaht, într-un cadru de vis. 

Mishel Gerzig, prezentă pe Stade de France la finala Ligii Campionilor

Thibaut Courtois și-a oficializat relația cu Mishel Gerzig (25 ani), un celebru model din Israel, iar de atunci partenera fotbalistului este alături de el. Așa s-a întâmplat și în finala Ligii Campionilor, când Mishel a fost la Paris, iar la perioada de încălzire a petrecut câteva clipe alături de Thibaut, pupându-se pătimaș. 

Cuplul a fost surprins pentru prima dată pe un iacht în Ibiza, după EURO 2020, însă au preferat să păstreze discreția cu privire la relația lor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!