GALERIE FOTO Iubita lui Olimpiu Moruțan, prezentă alături de fotbalist de ziua lui. Cum a fost sărbătorit românul la antrenament 

Olimpiu Morutan iubita olimpiu morutan paula olah Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 10:05
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 10:31

Olimpiu Moruțan a împlinit 23 de ani, ocazie cu care a fost sărbătorit atât la antrenamentul echipei, cât și alături de partenera sa. 

Deși nu a fost convocat pentru meciul din campionat cu Altay, cei de la Galatasaray nu au uitat de aniversarea internaționalului român și au postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru acesta. 

"Astăzi este ziua jucătorului nostru, Olimpiu Moruțan. La mulți ani, Moruțan", au scris turcii la o fotografie a fotbalistului român.

Paula Olah, partenera fotbalistului, a fost prezentă în Turcia alături de Olimpiu și nu a ezitat să îi scrie și pe rețelele de socializare: "Happy birthday, my love!", a scris Paula Olah, pe Instagram.

Giovanni Becali a dezvăluit că Paula Olah, iubita fotbalistului, vorbește fluent 5 limbi străini. De asemenea, impresarul FIFA a rugat-o să-l învețe pe Moruțan engleza pentru a-i face viața mai ușoară la Galatasaray. 

"Moruțan are o prietenă care știe 5-6 limbi străine. Mi-a dat-o la telefon, vorbește germană mai bine decât mine. Am întrebat-o: 'Domnișoară, știți engleză?' / 'Cum să nu, domnule Becali?' / 'Păi, vorbiți numai engleză cu el în casă până învață engleza'", a spus Giovanni Becali la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!