Stranieri

GALERIE FOTO Moruțan a dat lovitura! Giovanni Becali, dat pe spate de iubita fotbalistului: „Vorbește 5-6 limbi străine” Rugămintea impresarului

Giovanni Becali apelează la Paula Olah pentru a-l ajuta pe Moruțan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 12:22
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 12:32

Olimpiu Moruțan (22 ani) a fost transferat de către Giovanni Becali vara aceasta la Galataray. În schimbul său, FCSB a încasat 5,7 milioane de euro, cu tot cu bonusurile de performanță.

După transferul lui Moruțan la Galatasaray, au apărut mai multe voci care au susținut că jucătorul va întâmpina dificultăți de adaptare din cauza faptului că nu vorbește engleza. Inclusiv Mihai Stoica a împărtășit aceeași părere:

„Moruțan, uite, nu știe nicio limbă străină. Va avea mari probleme la Galata”, spunea Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Surprinzător, Giovanni Becali a dezvăluit că Paula Olah, iubita fotbalistului, vorbește fluent 5 limbi străini. De asemenea, impresarul FIFA a rugat-o să-l învețe pe Moruțan engleza pentru a-i face viața mai ușoară la Galatasaray. 

„Moruțan are o prietenă care știe 5-6 limbi străine. Mi-a dat-o la telefon, vorbește germană mai bine decât mine. Am întrebat-o: 'Domnișoară, știți engleză?' / 'Cum să nu, domnule Becali?' / 'Păi, vorbiți numai engleză cu el în casă până învață engleza'”, a spus Giovanni Becali la Digi Sport. 

În acest sezon, Moruțan a bifat deja 23 de prezențe pentru Galatasaray, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase decisive. 

Modifică setările cookies