GALERIE FOTO Ionuț Radu, primele declarații despre relația pe care o are cu Francesca Cuccuru! Cum s-au cunoscut cei doi 

Ionut Radu Francesca Cuccuru Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Martie 2023, 20:24
Data actualizarii: Joi 09 Martie 2023, 20:25

Ionuț Radu (25 ani) joacă în prezent la AJ Auxerre, echipă la care a fost împrumutat de Inter până la finalul sezonului. 

Portarul român a acordat un interviu în cotidianul Gazzetta dello Sport în care a vorbit despre sezonul trecut și gafa uriașă comisă în meciul care a contribuit la ratarea titlului de campioană a lui Inter, 1-2 cu Bologna. Totodată, goalkeeper-ul s-a deschis și a vorbit și despre viața sa din afara terenului și despre relația pe care o are cu Francesca Cuccuru (20 ani), o tânără italiancă.  

Ionuț Radu a vorbit despre relația cu Francesca Cuccuru 

Întrebat dacă îi lipsește mâncarea italiană, Radu a dezvăluit că iubita sa, Francesca, gătește foarte bine. Portarul român a oferit și detalii legate de relația pe care o are cu tânăra care s-a mutat cu el la scurt timp după ce s-au cunoscut. 

„Îmi place câte puțin din tot, dar aici la Auxerre am un bucătar foarte bun: iubita mea, Francesca. Îmi pregătește linguine cu roșii cherry și busuioc, culorile steagului italian. 

Suntem împreună de șapte luni. Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a declarat Radu în interviul acordat pentru Gazzetta dello Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!