GALERIE FOTO Francesca Cuccuru, apariție spectaculoasă în costum de baie! Cum s-a pozat iubita lui Ionuț Radu 

Francesca Cuccuru Ionut Radu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Iunie 2023, 21:41
Data actualizarii: Sambata 10 Iunie 2023, 21:42

Ionuț Radu (25 ani) formează un cuplu de câteva luni bune cu Francesca Cuccuru (20 ani). 

Cei doi s-au afișat împreună pe rețelele sociale, cunoscându-se în perioada în care goalkeeper-ul român evolua în Italia. Francesca l-a urmat în Franța, acolo unde Radu a apărat poarta lui Auxerre, care a retrogradat în Ligue2. Portarul nu a putut fi convocat la națională din cauza unei accidentări, astfel că a profitat de zilele libere, dar și de faptul că nu poate juca, pentru a merge în vacanță. 

Ionuț Radu și iubita sa au mers în Mykonos, unde tânăra nu s-a sfiit să își etaleze corpul superb în costum de baie. 

Ionuț Radu a vorbit despre relația cu Francesca Cuccuru 

Întrebat dacă îi lipsește mâncarea italiană, Radu a dezvăluit că iubita sa, Francesca, gătește foarte bine. Portarul român a oferit și detalii legate de relația pe care o are cu tânăra care s-a mutat cu el la scurt timp după ce s-au cunoscut. 

„Îmi place câte puțin din tot, dar aici la Auxerre am un bucătar foarte bun: iubita mea, Francesca. Îmi pregătește linguine cu roșii cherry și busuioc, culorile steagului italian. 

Suntem împreună de șapte luni. Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a declarat Radu în interviul acordat pentru Gazzetta dello Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!