INTERVIU EXCLUSIV cu Mircea Sandu, dupa moartea lui Daniel Prodan: "Il durea foarte tare cand cineva vorbea despre un jucator al nationalei! Recunostinta e ceva rar la noi"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2016, 11:18
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2016, 11:21

Mircea Sandu a vorbit la Sport.ro despre vestea care a lovit in aceasta noapte fotbalul romanesc: Didi Prodan a murit de infarct la varsta de 44 de ani.

"Vestea a venit ca un trasnet. Aseara la ora 23:30 m-a sunat Dorin Chiotea si m-a anuntat. Apoi Dumitru Mihalache, fostul coleg de la FRF, mi-a zis ca a fost un infarct. Se uita la TV, la un interviu cu Razvan Lucescu, s-a ridicat, s-a indoit si a cazut. Cu toate eforturile celor de la salvare, nu au putut sa-l mai readuca..."

"Didi avea o situatie mai speciala. Ii murisera ambii parinti. Suferea foarte tare dupa moartea mamei, se intristase o perioada. Cu activitatea de zi cu zi, din Federatie, ii dadea sfaturi lui Gardos si jucatorilor din nationala."

"Nu-mi vine sa cred ca vorbesc la trecut de Didi Prodan, a fost un om cu un suflet imens, din pacate si bucuriile dar si relelele le punea la suflet."

"Niciodata nu l-am auzit sa se planga de ceva. De cateva ori pe saptamana alerga in Herastrau. Pana acum un an si ceva mergeam la Mogosoaia impreuna. S-au dat interdictii... fiecare ne-am gasit locul nostru de a ne intretine. Sfatul meu a fost mereu ca dupa 45 de ani sa mearga la controale. NU stiu daca s-a controlat in ultimul timp."

"Pentru el, Hagi sau Popescu, daca cineva vorbea despre un jucator al nationalei cu care a fost coleg, il durea foarte tare. Lipsa de apreciere fata de cei care au facut ceva pentru Romania si pentru fotbalul romanesc si in general la noi recunostinta este o floare foarte rara..."

"El era mereu plin de optimism. Pentru el au existat 3 mari iubiri in viata. Familia, nationala si Romania."

"M-au sunat Mutu si Contra, Gica Popescu a fost deja la el. I s-a oferit un loc in cimitirul din Pipera. Cred ca si Gigi Becali a ajutat. Se fac demersuri la primaria generala sa fie depus la stadionul national si speram ca asta se va realiza. A facut parte din echipa care a participat la constructia acestui stadion."

"Didi era un tip care si cand erai suparat reusea sa aduca zambetul pe fata", a spus Mircea Sandu la Sport.ro.

VEZI AICI INFORMATII IN TIMP REAL SI REACTII DUPA DECESUL LUI DANIEL PRODAN

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!