INCREDIBIL! Patinoarul lui Tiriac poate fi DEMOLAT de autoritati: "Sa nu-mi bage trenul in patinoar" REVOLTA miliardarului

INCREDIBIL! Patinoarul lui Tiriac poate fi DEMOLAT de autoritati: "Sa nu-mi bage trenul in patinoar" REVOLTA miliardarului

Ion Tiriac a investit 3 milioane de euro intr-un patinoar nou la Otopeni. 

Tiriac a construit un pationar nou in timp record, iar acum acesta poate fi demolat de autoritati. Calea ferata proiectata pentru a lega aeroportul Otopeni de Bucuresti pentru EURO 2020 trece chiar in dreptul patinoarului lui Tiriac. Miliardarul cere autoritatilor sa modifice proiectul pentru a nu afecta investitia sa.


"Se pare insa ca avem o problema mititica. Stiti ca vine un Campionat European de Fotbal si ca Romania gazduieste trei meciuri. Ei bine se pare ca vom avea o linie de tren care vrea sa treaca prin patinoar!

Ma gandesc insa ca ar putea trece mai prin stanga sau prin dreapta. Sa nu-mi bage trenul in patinoar ca ar putea supara cateva mii de copii", a spus Tiriac.

Tiriac are mii de copii care viziteaza patinoarul sau si chiar si Simona Halep sponsorizeaza o echipa de fete.

Ministerul Transporturilor si-a asumat ca va construi o linie noua pana in 2020, dupa care au revenit si au anuntat ca vor modifica o linie existenta deja.

"A fost gasita solutia - deocamdata, la nivel informal - de a se devia de la linia ferata Bucuresti-Otopeni, cu supratraversarea DN1 si apoi continuarea liniei, pe piloni, pana la etajul intai al terminalului de pasageri din aeroportul Otopeni.

Studiul de fezabilitate va fi gata peste doua luni, si le-am sugerat celor de la CFR SA sa construiasca partea de linie ferata in regie proprie (iar pasajul sa fie scos la licitatie), astfel incat inainte de Campionatul European sa existe aceasta legatura pe calea ferata. Va fi totul gata inainte de 2020, cu siguranta", spunea ministrul Lucian Sova.VIDEO PROTVPLUS.RO

Probleme pe Autostrada Soarelui din cauza căldurii. Un rost de dilatație a ridicat 2 dale
BRAT