IMPRESIONANT! Rooney si Gerrard au CONVINS echipa Angliei sa dea 50.000 de lire fanilor! "E minunat ce au facut pentru noi!"

Wayne Rooney Anglia Polonia Steven Gerrard Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Octombrie 2012, 13:45
Data actualizarii: Joi 18 Octombrie 2012, 13:47

Jucatorii Angliei platesc despagubiri fanilor dupa ce au stat in ploaie in Polonia. Ei le-au dat bani pentru ca au stat o zi in plus, pana la rejucarea meciului.

Fanii au ramas socati ca un stadion national cum este cel din Polonia nu a facut fata ploii, desi avea acoperis. Mai mult, pana la decizia ca meciul se va rejuca, cei 2500 de englezi din tribune au stat in ploaie timp de 45 de minute.

Asa ca Gerrard, Rooney si compania s-au gandit sa plateasca pentru sederea prelungita a fanilor. Reactiile au fost cele mai frumoase, la fel si incidentul - nationala Angliei nu si-a mai anulat un meci din 1979 incoace!

In total, FA, Federatia Engleza, a decis ca suma totala pe despagubiri va fi de 60.000 de lire sterline. 50 de mii vor fi date de jucatorii echipei nationale.

Desi a costat dublu decat national arena, adica 500 de milioane de euro, stadionul National din Varsovia are aceeasi problema. Nu se poate acoperi daca sunt mai putin de 7 grade afara. In plus, la EURO, jucatorii polonezi s-au plans ca e condens in stadion si nu pot respira cum trebuie la meciul cu Grecia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!