FOTO Harry Kane nu va mai plăti 11.000 de euro pe noapte la hotel! S-a pozat pe internet cu staff-ul și și-a anunțat plecarea: „Muller era îngrijorat” 

Harry Kane Bayern Munchen munchen Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Decembrie 2023, 18:11
Data actualizarii: Duminica 24 Decembrie 2023, 18:12

Harry Kane (30 ani) a locuit până recent într-un hotel de lux din Munchen. 

Transferat de Bayern Munchen în vara acestui an de la Tottenham, în schimbul sumei de 95 de milioane de euro, Harry Kane a avut dificultăți în găsirea unei locuințe potrivite. Astfel, până de curând a locuit la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din capitala Germaniei, Vier Jahreszeiten Kempinski. 

Harry Kane s-a mutat din hotelul de 11.000 de euro pe noapte

Atacantul plătea nu mai puțin de 11.000 de euro pe noapte, adică 10.000 de lire sterline, însă după cinci luni a reușit să își găsească o locuință. Chiar el a anunțat, prin intermediul unei postări pe Instagram, că urmează să plece din hotelul în care a locuit.

Ca semn de mulțumire, Harry Kane s-a pozat alături de întreg staff-ul hotelului, căruia i-a dăruit tricoul său.

„Milioane de mulțumiri staff-ului hotelului, care m-a făcut să mă simt acasă încă de când m-am mutat în Munchen. A fost o piesă importantă în adaptarea mea atât de bună. Muller era îngrijorat de camera mea că devine prea mică, așadar e timpul să fac check out-ul și să mă mut în propria mea casă alături de familie”, a scris Kane pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

Hotelul de lux în care a stat Harry Kane 

Hotelul se află la aproximativ 20 de minute distanță de condus față de Allianz Arena, iar încă din 1958, de la deschidere, a găzduit numeroase celebrități. 

Apartamentul în care atacantul englez a locuit se află în aripa istorică a hotelului și are și un living separat, două băi făcute din marmură, draperii de mătase și mobilă de designer. Mai mult, sursa citată informează că prețul camerei sale ajunge la 10.000 de lire sterline pe noapte, însă suma este infimă în contextul în care fotbalistul încasează un salariu săptămânal de 415.000 de lire la Bayern. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!