GALERIE FOTO Cum arată hotelul pentru care Harry Kane plătește 10.000 de lire pe seară de când a semnat cu Bayern! Nota de plată a ajuns la un milion de lire 

Harry Kane Bayern Munchen Stiri Vier Jahreszeiten Kempinski / Sursa foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Noiembrie 2023, 19:47
Data actualizarii: Luni 06 Noiembrie 2023, 19:48

Harry Kane s-a despărțit de Tottenham în această vară și a semnat cu Bayern Munchen. 

După 10 ani petrecuți în tricoul lui Spurs, Harry Kane s-a despărțit de gruparea engleză și a ales-o pe Bayern Munchen. Nemții au achitat 95 de milioane de euro în schimbul său, iar mutarea s-a dovedit a fi una extrem de inspirată, atacantul având cifre bune la noua echipă. 

În ciuda startului de succes, Harry Kane nu a reușit însă să își găsească o casă potrivită, astfel că de când a semnat cu Bayern locuiește într-un hotel de lux din Munchen, unul dintre cele mai scumpe din oraș, Vier Jahreszeiten Kempinski. 

  • Vier Jahreszeiten Kempinski / Sursa foto: Imago Images

Imagini spectaculoase cu hotelul de cinci stele în care locuiește Harry Kane 

Harry Kane locuiește alături de soția sa în hotelul de lux, iar conform The Sun, până acum nota sa de plată a ajuns la un milion de lire sterline. Hotelul se află la aproximativ 20 de minute distanță de condus față de Allianz Arena, iar încă din 1958, de la deschidere, a găzduit numeroase celebrități. 

Apartamentul în care atacantul englez locuiește se află în aripa istorică a hotelului și are și un living separat, două băi făcute din marmură, draperii de mătase și mobilă de designer. Mai mult, sursa citată informează că prețul camerei sale ajunge la 10.000 de lire sterline pe noapte, însă suma este infimă în contextul în care fotbalistul încasează un salariu săptămânal de 415.000 de lire la Bayern. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!